DESIGNER GUILD™ / DESIGNER GUILD™ Vol.5

POČETNA / MEBL ŠTOF / DESIGNER GUILD™ / DESIGNER GUILD™ Vol.5

Osnovan od strane Tricia Guild, Designers Guild je započeo svoj život 1970. godine kao mali deo jedne prodavnice. Nedostatak istinski savremenih tkanina i tapeta za enterijere, motivisao je Trišu. Imala je viziju, koja je prvobitno stvorena zajedno sa njenim mužem, Robin Guildom, da stvori stil života.

Brend je od tada evoluirao i izrastao u globalnu kompaniju čiji su proizvodi promenili način na koji posmatramo enterijer u našim domovima. Sa skoro 9.000 tkanina i 2.000 tapeta kolekcija Designers Guild-a je ogromna i jedinstvena, zaslužujući svoje prvo mesto među brendovima širom sveta. Savršeno uklopljen “nered” I smela I kultna upotreba boja, šara i tekstura, daje prepoznatljivost ovom brendu. 


Designers Guild je možda najpoznatiji po cvetnim i botaničkim elementima, ali obične tkanine u mnoštvu nijansi i tekstura, uz širok spektar geometrijskih i apstraktnih dezena, takođe su od vitalnog značaja za mešavinu. Triša je poznata po svojoj samouverenoj i živopisnoj upotrebi boja, ali prirodna i neutralna paleta uživa jednaku važnost u kolekcijama kompanije.

Dinamična i savremena kolekcija ukrasnih printova i tkanja za istinski moderan i praktičan ambijent u zatvorenom i otvorenom prostoru. Kolekcija uključuje nove printove sa mermerom i teksturom. Ova živopisna kolekcija za unutrašnje i spoljašnje prostore donosi vam beskonačne mogućnosti za stilizovane zimske bašte, letnje kućice, bašte i oko bazena. Kombinacija divnog dizajna sa izuzetnom praktičnošću. Eksterijer sada može biti jednako lep kao i enterijer.

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije