DESIGNER GUILD™ / DESIGNER GUILD™ Vol.4

POČETNA / MEBL ŠTOF / DESIGNER GUILD™ / DESIGNER GUILD™ Vol.4

Veganska veštačka koža sa reljefnom tkanom teksturom, veštačka svila koja se pere i savršen trio somota otpornog na vatru, čine perfektnu kombinaciju za enterijer hotela, ali i domova.


Fantastičan dodatak našem asortimanu je kolekcija od veganske veštačke kože, Matara Tessere izgleda i oseća se kao tkana koža, sa reljefnom površinom i mekom podlogom. Neverovatno otporan na habanje i inherentno zadovoljavajući domaće FR standarde za presvlake u Velikoj Britaniji i odabrane druge, takođe je antibakterijski i antigljivični - savršen za sve namene.
 
Elegantna, ali praktična veštačka svila široke širine koja se može prati - istkana tonalnim nitima da bi se stvorio efekat prelivanja i svetlucanja, ova sofisticirana tkanina je takođe otporna na vatru, savršena za domaće i hotelske zavese i jastuke. U 35 raznovrsnih boja od neutralnih, do zemljanih tonova i svetlijih prepoznatljivih nijansi.
 
Kolekcija luksuznih somota otpornih na vatru dobijena je naprednim tehnikama.
Novi Cameri, somot široke širine koji se može prati, za zapanjujuće zavese i dodatke, u pet odgovarajućih nijansi, pogodan za uzglavlja, prekrivače i jastuke za sobe sa izuzetnim efektom.
Visoke performanse somota predstavljene su u svih 40 originalnih nijansi, idealnih za hotelske i domaće presvlake i zavese koje prolaze veliki broj testova.


 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije