DESIGNER GUILD™ / DESIGNER GUILD™ Vol.3

POČETNA / MEBL ŠTOF / DESIGNER GUILD™ / DESIGNER GUILD™ Vol.3

Kolekciju izrađenu od recikliranog prediva čini prelep trio tvida sa teksturom, inspirisan  tkanjem i vunenim flanelom. Kinmel sa teksturnom površinom i Derven sa malim žakardskim uzorkom, sve sa eko Easiclean završnom obradom. Ove izdržljive tkanine za sve namene u enterijeru se takođe mogu prati - savršene za zahtevne enterijere. Odobrena ocena OEKO-TEKS® Standard 100 daje vam dodatni podstrek da koristite ovaj materijal.

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije