DESIGNER GUILD™ / DESIGNER GUILD™ Vol.1

POČETNA / MEBL ŠTOF / DESIGNER GUILD™ / DESIGNER GUILD™ Vol.1

Kolekcija spaja svilene taftove, dekorativni somot i ukrasne tkanine sa duhom indije u homogenu celinu. Sofisticiran i moderan pogled na luksuz u neponovljivom stilu Designers Guild-a.   

Zapanjujuća kolekcija glamuroznih, svetlucavih, svilenih taftova, vešto tkanih u Indiji. Čine je tri jedinstvena, kompleksna tartan karata u šarenim, kao i neutralnim nijansama u kombinaciji sa elegantnom ikat prugom u elegantnim prirodnim nijansama.   

Moderan, luksuzni, štampani somot - Pet novih dezena digitalno štampanih na mekom, raskošnom somotu bogatom pamukom. Kompleksne tartan šare i zamršena geometrija mešaju se sa zelenim dizajnom listova i upečatljivim novim mramornim printom. Paleta boja obuhvata svetle prepoznatljive nijanse do novih kombinacija sa tonovima bobica, kao i sofisticiranih neutralnih. Veoma izdržljiv za presvlake, zavese i dodatno opremanje enterijera.

Ukrasne tkanine, koja odišu duhom indijske umetnosti; uključujući sjajne, digitalno štampane somote i robusni pamuk, kao i vezove, čistu svilu i glamurozne žakarde.

Zaslepljujuće boje kobalta, smaragda, rubina i safira ublažene su mekšim, neutralnim nijansama cimeta, ružinog drveta i golubije sive, dok se dezeni kreću od ekspanzivnih mastilastih prikaza egzotičnih cvetova i lišća do stilizovanih i ukrašenih traka i više grafičkih oblika. Skala takođe varira i uključuje složene cvetove malih razmera, kao i dramatične dezene sanjivih slojeva cveća, lišća i indijskih motiva, koji podsećaju na minakari nakit i minijaturne slike.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije