PT ZAVESE / PICK N MIX

POČETNA / ZAVESE / PT ZAVESE / PICK N MIX

Za enterijer koji zrači optimizmom i dobrom zabavom, izaberite Pt kolekciju Pick N Mix. Ovi autentični dezeni uzbudljivih boja garantovano podižu raspoloženje bilo da se nađu u kuhinji, kupatilu, dečijoj sobi, prostoru za odmor ili na terasi.

Pored toga što svaki prostor čine upečatljivim, ove tkanine su i izuzetno praktične, jer pružaju mogućnost odabira između 100% pamuka ili varijante sa dodatnom PVC zaštitom koja omogućava brzo i lako brisanje.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije