PT ZAVESE / CUBA

POČETNA / ZAVESE / PT ZAVESE / CUBA

Kolekcija zrači maksimalističkim dizajnom inspirisanim Kubom. Kombinacija printova i vezova prikazana je kroz geometrijske motive. Tkanine su pogodne kako za draperije i jastučnice, tako i za tapaciranje nameštaja. Pored motiva koji naglašavaju kubansku arhitekturu, kolekcija je dopunjena i sa tkaninama suptilnih boja, tekstura i motiva.

Enterijer 70-ih bila je glavna inspiracija za kubansku paletu, koja je prožeta pastelnim tonovima koji daju savremeni obrt bezvremenskoj temi.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije