PT ZAVESE / CRAFT

POČETNA / ZAVESE / PT ZAVESE / CRAFT

Evocirajući umirujuće kućno okruženje, Craft kolekcija pronalazi inspiraciju u prirodnim teksturama kroz vezove, tkanje, žakard i prozirne tkanine, uključujući tkanine toplih tonova za osećaj kohezije. Ukrasni trodimenzionalni elementi kreirani su vezom i taftovanim tačkama, u kombinaciji sa jednostavnim teksturama daju idealnu slojevitost u enterijeru. Craft obuhvata svetlije nijanse toplih neutralnih boja, svežeg zelenila i hladnog srebra, održavajući balans u enterijeru.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije