PT ZAVESE / CRAFT

POČETNA / ZAVESE / PT ZAVESE / CRAFT

Evocirajući umirujuće kućno okruženje, Craft kolekcija pronalazi inspiraciju u prirodnim teksturama kroz vezove, tkanje, žakard i prozirne tkanine, uključujući tkanine toplih tonova za osećaj kohezije. Ukrasni trodimenzionalni elementi kreirani su vezom i taftovanim tačkama, u kombinaciji sa jednostavnim teksturama daju idealnu slojevitost u enterijeru. Craft obuhvata svetlije nijanse toplih neutralnih boja, svežeg zelenila i hladnog srebra, održavajući balans u enterijeru.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije