PT ZAVESE / CARIBBEAN

POČETNA / ZAVESE / PT ZAVESE / CARIBBEAN

Kombinujući tropske pejzaže i bogate egzotične boje, Pt kolekcija Caribbean daje snažnu maksimalističku notu svakom enterijerskom rešenju.

Luksuzno štampani somot, vezovi i koordinirajuće pozadine ove kolekcije, istražuju čudesne motive Karipskih ostrva. Vešto zakamulfirani majmuni, tropsko bilje i živopisni papagaji kolekcije Pt Caribbean udahnuće životnu energiju enterijeru i pokazati nedvosmislenu smelost i stav vlasnika.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije