PT ZAVESE / ILLUSION

POČETNA / ZAVESE / PT ZAVESE / ILLUSION

Upoznajte svet sugestivnih geometrijskih dezena koji hipnotišu i pozivaju na uživanje. Uz Pt kolekciju Illusion, uronite u raskošni damast i reljefni plišani somot ukrašen ritmičnim motivima i isprepletenim modernim šarama, poput čuvenog ogee motiva.

Zavodljivi tonovi sofisticiranog glamura čine ovu kolekciju idealnim izborom za sve vrste draperija, dekorativnih jastuka i enterijerskih dodataka.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije