HOTELSKI MEBL ŠTOF / KENGSINGTON

POČETNA / OPREMANJE HOTELA / HOTELSKI MEBL ŠTOF / KENGSINGTON

Luksuzna kolekcija Kensington, komercijalnog mebl štofa od velura, idealna za opremanje raskošnih enterijera.
Egzotični tonovi i nijanse neodoljivo podsećaju na drago kamenje. Izuzetno efektno se kombinuju sa smelim dezenima i jarkim bojama dajući prostoru jedinstven šmek.

U ponudi profesionalnog hotelskog programa su sertifikovani  mebl štofovi sa specijalnim karakteristikama neophodnim za upotrebu u visokofrekventnim prostorima, poput hotela i restorana. U pitanju su materijali koji se veoma lako održavaju, visoke su izdržljivosti, sporogorivi i otporni na UV zračenje.

Mebl štof za hotelske enterijere je u standardima:

German DIN 4102 (B1); 
French NF P 92503-507 (M1) ; 
European EN 13773; IMO FTPC P7
Textiles and films – Fire Test Marine

Negorive, sporogorive, inherentne FR tkanine su izrađene od fiber-retardantnih vlakana, koje, bez obzira na to koliko se puta operu, ne menjaju performanse.

Kako se dobija vatrootporna tkanina i gde su najčešće greške hotelijera?

Tkanine su lošeg kvaliteta ukoliko se protivpožarnost tkanine dobija nakon njene proizvodnje potapanjem u određene hemikalije koje će zadovoljiti standarde protivpožarnosti, ali će sa druge strane imati niz manjkavosti poput jakog mirisa, lakog flekanja ovih tkanina, a ovaj efekat protivpožarnosti se gubi nakon određenog broja pranja. Mebl štof obavezno mora biti urađen od prediva koje je napravljeno tako da se iz njega uklanjaju oksidi i time dobija stalnost u protivpožarnoj otpornosti.

Naše kolekcije mebl štofa sadrže veliki izbor dezena, tekstura i boja, a po kvalitetu su prilagođene za tapaciranje, jastučnice i prekrivače.

Ukoliko želite da enterijer hotela postane vaš zaštitni znak, odaberite karakterni dizajn.

U našim salonima su vam dostupni profesionalni dizajneri koji vam uvek mogu pomoći u odabiru idealnog materijala.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije