HOTELSKI MEBL ŠTOF / INGLETON

POČETNA / OPREMANJE HOTELA / HOTELSKI MEBL ŠTOF / INGLETON

Dobrodošao dodatak asortimanu PT Contract, Ingleton kolekcija dezena od FR filca nudi osvežavajuće živahan pogled na komercijalne i stambene enterijere. Materijali su idealni za tapaciranje. Predstavljene u raznolikoj paleti koja se kreće od prigušenih sivih i prirodnih do živopisnih ružičastih i dekadentnih paunovih boja, boje kolekcije su savršene za tzv. “colour blocking” kako bi se stvorile upečatljive dekorske šeme.

Podelite sa prijateljima

HOTELSKI MEBL ŠTOF

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije