HOTELSKI MEBL ŠTOF / HAWORTH

POČETNA / OPREMANJE HOTELA / HOTELSKI MEBL ŠTOF / HAWORTH

Predstavljamo Vam najnoviji dodatak PT Contract asortimanu. Idealni za presvlake, materijali otporni na vatru uključuju prelepo izrađene dezene koji će savršeno funkcionisati kako u stambenim tako i u poslovnim okruženjima. Uz klasičnu riblju kost i tkanje korpe, tri dezena kolekcije imaju višetonsku završnu obradu. Sitna prepletena tkanja dolaze u različitim zemljanim tonovima, od prirodnih nijansi do bogatijih tonova.
 

Podelite sa prijateljima

HOTELSKI MEBL ŠTOF

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije