HOTELSKI MEBL ŠTOF / HERITAGE

POČETNA / OPREMANJE HOTELA / HOTELSKI MEBL ŠTOF / HERITAGE

Inspirisana rustičnim stilom u uređenju enterijera, kolekcija Heritage eksperimentiše sa tradicionalnim kariranim dezenima, prugama i motivom riblje kosti. Savremeni izraz realizovan je upotrebom popularnih nijansi izgorele pomorandže, opuštajućih tirkiznih i neodoljivih rumenilo-ružičastih tonova, dok za one čije srce kuca u ritmu prošlosti ova kolekcija zavesa čuva prepoznatljive crvene i kestenjasto-smeđe tonove.

U ponudi  profesionalnog hotelskog programa su sertifikovani  mebl štofovi sa specijalnim karakteristikama neophodnim za upotrebu u visokofrekventnim prostorima, poput hotela i restorana. U pitanju su materijali koji se veoma lako održavaju, visoke su izdržljivosti, sporogorivi i otporni na UV zračenje.

Mebl štof za hotelske enterijere je u standardima:

German DIN 4102 (B1); 
French NF P 92503-507 (M1) ; 
European EN 13773; IMO FTPC P7
Textiles and films – Fire Test Marine

Negorive, sporogorive, inherentne FR tkanine su izrađene od fiber-retardantnih vlakana, koje, bez obzira na to koliko se puta operu, ne menjaju performanse.

Kako se dobija vatrootporna tkanina i gde su najčešće greške hotelijera?

Tkanine su lošeg kvaliteta ukoliko se protivpožarnost tkanine dobija nakon njene proizvodnje potapanjem u određene hemikalije koje će zadovoljiti standarde protivpožarnosti, ali će sa druge strane imati niz manjkavosti poput jakog mirisa, lakog flekanja ovih tkanina, a ovaj efekat protivpožarnosti se gubi nakon određenog broja pranja. Mebl štof obavezno mora biti urađen od prediva koje je napravljeno tako da se iz njega uklanjaju oksidi i time dobija stalnost u protivpožarnoj otpornosti.

Naše kolekcije mebl štofa sadrže veliki izbor dezena, tekstura i boja, a po kvalitetu su prilagođene za tapaciranje, jastučnice i prekrivače.

Ukoliko želite da enterijer hotela postane vaš zaštitni znak, odaberite karakterni dizajn.

U našim salonima su vam dostupni profesionalni dizajneri koji vam uvek mogu pomoći u odabiru idealnog materijala.

Podelite sa prijateljima

HOTELSKI MEBL ŠTOF

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije