RUBELLI™ Svila / RUBELLI™ Luxury

POČETNA / MEBL ŠTOF / RUBELLI™ Svila / RUBELLI™ Luxury

RUBELLI™ svila i svileni damask dostupan je i u Beogradu, ekskluzivno samo kod nas - u MaraHome. Unikatne tkanine izrađene u nenadmašnom kvalitetu su rezultat spoja tradicije i tehnologije koju Rubelli™ neguje od 1858. i unapređuje generacijama.

Umetnost i tradicija koje Rubelli™ stvara već 127 godina dominiraju svojom lepotom širom sveta, od poznatih teatara, muzeja, dvoraca, do filmova i opera. Pečat istorije je vidljiv na svakom dezenu, prepoznatljivom po sofisticiranom sjaju i bojama, specifičnim za barok i aristokratiju.

Rubelli™ posebnu pažnju pridaje visoko cenjenom ručnom radu, tkanju i odabiru materijala.

La Scala, Palazzo Reale i Boljšoj teatar su samo neke od poznatih kulturnih ustanova koje su dekorisane Rubelli™ tekstilom. Filmovi poput Opasne veze sa Michelle Pfeiffer (Oskar za kostim), Marie Antoinette, Elisabeth i Casanova su deo Rubelli™ priče, kao i poznati serijali GoT i Harry Potter koji su posebno prepoznatljivi po kostimografiji i autentičnosti. Saznajte više ovde.

Pojedini dezeni se mogu primeniti i kao draper. O draperima Rubelli™ možete više saznati ovde.

Modernističke Rubelli™ dezene možete videti ovde.

 

 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije