RUBELLI™ Svila / RUBELLI™ Luxury

POČETNA / MEBL ŠTOF / RUBELLI™ Svila / RUBELLI™ Luxury

RUBELLI™ svila i svileni damask dostupan je i u Beogradu, ekskluzivno samo kod nas - u MaraHome. Unikatne tkanine izrađene u nenadmašnom kvalitetu su rezultat spoja tradicije i tehnologije koju Rubelli™ neguje od 1858. i unapređuje generacijama.

Umetnost i tradicija koje Rubelli™ stvara već 127 godina dominiraju svojom lepotom širom sveta, od poznatih teatara, muzeja, dvoraca, do filmova i opera. Pečat istorije je vidljiv na svakom dezenu, prepoznatljivom po sofisticiranom sjaju i bojama, specifičnim za barok i aristokratiju.

Rubelli™ posebnu pažnju pridaje visoko cenjenom ručnom radu, tkanju i odabiru materijala.

La Scala, Palazzo Reale i Boljšoj teatar su samo neke od poznatih kulturnih ustanova koje su dekorisane Rubelli™ tekstilom. Filmovi poput Opasne veze sa Michelle Pfeiffer (Oskar za kostim), Marie Antoinette, Elisabeth i Casanova su deo Rubelli™ priče, kao i poznati serijali GoT i Harry Potter koji su posebno prepoznatljivi po kostimografiji i autentičnosti. Saznajte više ovde.

Pojedini dezeni se mogu primeniti i kao draper. O draperima Rubelli™ možete više saznati ovde.

Modernističke Rubelli™ dezene možete videti ovde.

 

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije