RUBELLI™ Svila / RUBELLI™ Moda

POČETNA / MEBL ŠTOF / RUBELLI™ Svila / RUBELLI™ Moda

Rubellijeva istorija je od samog početka povezana sa svetom umetnosti i kulture. Istorijska venecijanska kompanija ima tu čast da svojim tkaninama oprema istorijske zgrade, muzeje i pozorišta, promoviše i organizuje izložbe i događaje i da radi sa umetnicima iz Italije i celog sveta.

Često sponzoriše zaslužne institucije čija se misija poziva na vrednosti poput očuvanja i obnavljanja kulture za buduće generacije, ka čemu je Rubelli™ pokazao posebnu svest. Bolshoi Teatar, La Scala, i Palazzo Reale su samo jedne od poznatih kulturnih ustanova koje su dekorisane Rubelli™ tekstilom. Filmovi poput Opasne veze, Marie Antoinette, Elisabeth, Casanova su deo Rubelli™ priče, kao i poznati serijali GoT i Harry Potter koji su posebno prepoznatljivi po kostimografiji i autentičnosti.

Izbor Rubelli™ svile i svilenog damaska BAROKNIH dezena pogledajte ovde

Rubelli™ novu kolekciju MODERNISTIČKIH dezena pogledajte ovde

Mnogi svetski kreatori kao i najveći nautički brend Feretti Yacht tradicionalno sarađuju sa Rubelli™. Izbor Rubelli™ OUTDOOR tkanina pogledajte ovde.

Aktivno učestvovanje u svetskom kulturnom životu je nešto odakle Rubelli™ crpi inspiraciju, i zaslužno je postao sinonim za "kulturu tekstila".

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije