JEDNOBOJAN PT MEBL ŠTOF / WHISP

POČETNA / MEBL ŠTOF / JEDNOBOJAN PT MEBL ŠTOF / WHISP

Upoznajte Whisp, PT eko kolekciju od recikliranog poluprozirnog materijala. Zadivljujuće široke tkanine drapera pružaju šarmanti laneo-pamučasti izgled koji se uklapa uz bilo koju dekoraciju prozora. Mebl štof je od pastelnih nijansi čiji je sastav ekološki prihvatljiv i zdrav za okolinu i opremanje enterijera. 

Za naše eko tepihe od Sisala, pogledajte dezene i način izrade ovde. Toplo preporučujemo ekskluzivan brend JAB koji u svom asortimanu nudi veliki broj modernih, vunenih, viskoznih i eko tepiha! Saznajte više ovde.  

 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije