JEDNOBOJAN PT MEBL ŠTOF / WHISP

POČETNA / MEBL ŠTOF / JEDNOBOJAN PT MEBL ŠTOF / WHISP

Upoznajte Whisp, PT eko kolekciju od recikliranog poluprozirnog materijala. Zadivljujuće široke tkanine drapera pružaju šarmanti laneo-pamučasti izgled koji se uklapa uz bilo koju dekoraciju prozora. Mebl štof je od pastelnih nijansi čiji je sastav ekološki prihvatljiv i zdrav za okolinu i opremanje enterijera. 

Za naše eko tepihe od Sisala, pogledajte dezene i način izrade ovde. Toplo preporučujemo ekskluzivan brend JAB koji u svom asortimanu nudi veliki broj modernih, vunenih, viskoznih i eko tepiha! Saznajte više ovde.  

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije