JEDNOBOJAN PT MEBL ŠTOF / CONCEPT

POČETNA / MEBL ŠTOF / JEDNOBOJAN PT MEBL ŠTOF / CONCEPT

Concept je miks nežnih tonova i prirodnih elemenata koji zrače mirnoćom i pozivom na opuštanje. Savršeno se uklapa u Skandi enterijer, tako da ovaj novi izgled od mekanog pliša naglašava vešto protkanu teksturu koja može lepo da se iskombinuje sa pastelnim nijansama za istančanu jednostavnost i svedene linije vašeg prostora. 

A da li ste razmišljali o kombinaciji sa tapetama vrhusnkog kvaliteta, made in Germany? Pogledajte našu kolekciju Architecture Experience ovde

 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije