JEDNOBOJAN PT MEBL ŠTOF / CONCEPT

POČETNA / MEBL ŠTOF / JEDNOBOJAN PT MEBL ŠTOF / CONCEPT

Concept je miks nežnih tonova i prirodnih elemenata koji zrače mirnoćom i pozivom na opuštanje. Savršeno se uklapa u Skandi enterijer, tako da ovaj novi izgled od mekanog pliša naglašava vešto protkanu teksturu koja može lepo da se iskombinuje sa pastelnim nijansama za istančanu jednostavnost i svedene linije vašeg prostora. 

A da li ste razmišljali o kombinaciji sa tapetama vrhusnkog kvaliteta, made in Germany? Pogledajte našu kolekciju Architecture Experience ovde

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije