JEDNOBOJAN PT MEBL ŠTOF / NIMBUS

POČETNA / MEBL ŠTOF / JEDNOBOJAN PT MEBL ŠTOF / NIMBUS


Narudžbina kvalitetnih jednobojnih mebl štof proizvođača PT je ključan korak ka savršenom enterijeru. Sa impresivnom kolekcijom od čak 35 različitih boja, njihovi materijali će vas oduševiti svojom raznovrsnošću.

Paleta ovih mebl štofova obuhvata neutralne tonove koji su večni klasici i odlično se uklapaju u bilo koji ambijent. Ukoliko želite osvežiti prostor, nežne pastelne nijanse će doneti blagu toplinu i eleganciju.

Oni hrabriji koji žele da unesu dozu luksuza i sofisticiranosti, pronaći će svoje favorite među bogatijim tonovima. Od dubokih plavih do elegantnih bordo nijansi, ovi materijali su siguran put ka impozantnoj atmosferi.

Jednostavne boje i teksture ovih mebl štofova nisu samo estetski prijemčive, već donose i osećaj harmonije i mira u vaš dom. Uz ovakav izbor, možete se opustiti u svom enterijeru i uživati u njegovoj bezvremenoj lepoti.

Pored svoje lepote, jednobojni materijali su i veoma praktični, jer se lako kombinuju sa drugim elementima nameštaja i dekoracijom. Ova svedenost u dizajnu podržava moderne trendove gde se minimalizam i prirodnost smatraju imperativom.

Za klijente koji teže savršenstvu, PT nudi visokokvalitetne mebl štofove koji će zadovoljiti sve zahteve za lepim, udobnim i elegantnim enterijerom. Njihova strast prema inovacijama i brižljiv odabir materijala garantuju da će vaš nameštaj dobiti najbolje što postoji na tržištu.

Ukratko, PT nudi širok spektar jednobojnih mebl štofova koji će vas očarati svojom raznolikošću, estetikom i kvalitetom. Od neutralnih do bogatih tonova, ovi materijali će zadovoljiti sve ukuse i podržati savremene trendove ka minimalizmu i prirodnoj eleganciji u vašem domu. Vaš idealan enterijer je na dohvat ruke uz PT mebl štofove.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije