JEDNOBOJAN PT MEBL ŠTOF / ALTEA

POČETNA / MEBL ŠTOF / JEDNOBOJAN PT MEBL ŠTOF / ALTEA

Mekana i savitljiva, Pt kolekcija Altea idealan je izbor za one u potrazi za klasičnim materijalima prirodnog porekla. Raznovrsnost kolekcije Altea ogleda se ne samo u paleti dostupnih boja, već i u širokoj mogućnosti primene ovih laneno-pamučnih materijala. Od klasičnih zavesa, rimskih zavesa, dekorativnih jastuka, pa sve do mebla za tapaciranje, Altea je tu da ispuni sve zahteve i najzahtevnijih enterijerskih sladokusaca.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije