DEČIJE TAPETE / BABY LANDIA

POČETNA / TAPETE / DEČIJE TAPETE / BABY LANDIA

PARATO grupa i njen glavni brend CRISTIANA MASI vodeća je italijanska kompanija specijalizovana za industriju tapeta na širokom svetskom tržištu. Osnivač kompanije, Mario Masi, počeo je da radi na proizvodnji tapeta 1985. godine. Tokom godina, zahvaljujući upotrebi inovativnih tehnologija, luksuznih materijala i jedinstvenog dizajna, kompanija je stekla simpatije ne samo u svojoj zemlji, već je osvojila i globalno tržište kada je oblaganje zidova po sredi.

CRISTIANA MASI i kolekcija za decu Babylandia je spoj neutralnih, a efektnih dezena. Sem širokog asortimana dezena, ovi proizvodi su izdržljivi i otporni na habanje, što naročito interesuje roditelje. Nežni tonovi koji dominiraju ovom kolekcijom su baš onakvi kakva je i dečja duša. Ovako savršeno ulepšanim zidovima podstaći ćete dečju maštu i učiniti da baš svi snovi vaših mališana budu slatki. 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Plaćanje na 24 rate

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije