DEČIJE TAPETE / JUNACI IZ CRTANIH FILMOVA

POČETNA / TAPETE / DEČIJE TAPETE / JUNACI IZ CRTANIH FILMOVA

Sobe za devojčice i dečake mogu postati pravo mesto za uživanje i igru, a dovoljno je da ih ušuškate sa pravim tapetom za dečiju sobu. Izaberite neki od nežnih tonova i sitnih motiva i unesite mir i ljupkost u prostorije vaših mališana ili pak žive boje i efektnije motive koji će ih razigrati. 

Pastelne boje tapeta će se idealno uklopiti za bebi sobu, a motivi crtanih junaka i super heroja na tapetama biće zanimljivi kao tapete za decu, ali i kao tapete za sobe za tinejdžere. 

Motivi koje možete pronaći u kolekciji su: crtani junaci, superheroji, autići, baloni, karte sveta ili svedenije tapete sa tufnicama, linijama, srcima. 

Širina rolne je 1.06m, a dužina 10m. 

Proizvedene su od materijala koji je pogodan za brisanje.

Pored tapeta za decu u ponudi imamo i tekstile iz iste kolekcije, pa je moguće napraviti kombinaciju tapeta i zavesa u istom dezenu.

 

Ukoliko želite custom-made tapete za Vaše najmilije, rađene po Vašim dimenzijama i željama, možete pogledati ovde.

 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije