DEČIJE TAPETE / JUNACI IZ CRTANIH FILMOVA

POČETNA / TAPETE / DEČIJE TAPETE / JUNACI IZ CRTANIH FILMOVA

Sobe za devojčice i dečake mogu postati pravo mesto za uživanje i igru, a dovoljno je da ih ušuškate sa pravim tapetom za dečiju sobu. Izaberite neki od nežnih tonova i sitnih motiva i unesite mir i ljupkost u prostorije vaših mališana ili pak žive boje i efektnije motive koji će ih razigrati. 

Pastelne boje tapeta će se idealno uklopiti za bebi sobu, a motivi crtanih junaka i super heroja na tapetama biće zanimljivi kao tapete za decu, ali i kao tapete za sobe za tinejdžere. 

Motivi koje možete pronaći u kolekciji su: crtani junaci, superheroji, autići, baloni, karte sveta ili svedenije tapete sa tufnicama, linijama, srcima. 

Širina rolne je 1.06m, a dužina 10m. 

Proizvedene su od materijala koji je pogodan za brisanje.

Pored tapeta za decu u ponudi imamo i tekstile iz iste kolekcije, pa je moguće napraviti kombinaciju tapeta i zavesa u istom dezenu.

 

Ukoliko želite custom-made tapete za Vaše najmilije, rađene po Vašim dimenzijama i željama, možete pogledati ovde.

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije