DEČIJE TAPETE / MURALI SA SUPERHEROJIMA

POČETNA / TAPETE / DEČIJE TAPETE / MURALI SA SUPERHEROJIMA

Panelne tapete sa likovima iz omiljenih crtanih filmova i filmova, učiniće svaki enterijer posebnim. Muralne tapete su idealne kako sa dečije sobe, tako i za odrasle koji obožavaju popularne junake i superheroje. 

Dečije sobe će ulepšati superheroji: Looney Tunes, Tom & Jerry, Superman, Batman, Joker, Wonder Woman, Bat Girl, Aquaman, Justice league, The Flinstones, Harry Potter, Scooby Doo, kao I motivi karte sveta. 

Netkani materijal od kojeg su napravljeni murali je dimenzionalno stabilan, što znači da na njega ne utiče promena vlažnosti. Zbog svoje velike postojanosti mogu se bez problema okačiti čak I preko malih pukotina ili neravnina na zidu. Murali zadovoljavaju najstrože zahteve za kvalitetom štampe. Primenjena tehnika štampanja omogućava rezoluciju koja prevazilazi percepciju ljudskog oka. Korišćeni materijali garantuju visoku svetlosnu postojanost I samim tim ne menjaju boju čak I kada su duže izloženi direktnoj svetlosti.

Zbog svoje punoće (250-350g/m2) imaju mogućnost i da apsorbuju zvuk. Mat vlaknasta površina je diskretna i stvara umirujući ambijent.

Dečiji fototapeti su ekstra perivi, otporni na UV zračenje I mogu lako da se skidaju na suvo.

Standardna veličina panela je 105x280cm, a najbolje se kombinuju u veličinama 

315x280cm
420x280cm
525x280cm.

Širina rolne je 105cm, a dužina je prilagodljiva.

 

Ukoliko želite custom-made tapete za Vaše najmilije, rađene po Vašim dimenzijama i željama, možete pogledati ovde.

 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije