DEČIJE TAPETE / DEČACI

POČETNA / TAPETE / DEČIJE TAPETE / DEČACI

Kako su dečačke sobe obično malo svedenije od onih za devojčice, pa nekad znaju da izgledaju dosadno, i kao da u njima nešto fali, tapeta ili zidna bordura zna da bude pravi izbor da se ta vizualna praznina popuni. Nekada su tapete za dečake bile svedene na uzak izbor, ili su to bili superheroji, ili autići, ali se danas situacija znatno promenila. Baloni, rakete, životinje i još mnogo interesantnih dezena za najmlađe, ili gradovi, mape i grafiti za malo starije dečake, čekaju da budu najprimećeniji deo dekora sobe. Da je mašta evoluirala i da sobe za dečake ni malo ne zaostaju po lepoti od soba za devojčice, pronaći ćete upravo u našim katalozima tapeta.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Plaćanje na 24 rate

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije