PODOVI / LVT 40

POČETNA / PODNE OBLOGE / PODOVI / LVT 40

Svojstva koja se lako održavaju i vrhunski kvalitet obrade osiguravaju da vaš novi pod zadrži svoju lepotu dugo vremena.

Zahvaljujući svojoj beskompromisnoj funkcionalnosti, podne obloge otporne na habanje idealne su kako za stambenu upotrebu, tako i za kancelarijske prostorije ili restorane. Životnim prostorima sa velikim prometom, kao što su ulazi, kuhinje ili kupatila, potreban je pod koji može da se nosi sa stalnim habanjem. Ovde su LVT podovi za ugradnju sa lepkom ili na klik optimalno rešenje.

 

LVT podovi sa ugradnjom na klik su izvanredan izbor za kupce koji cene brz i fleksibilan dizajn poda. Takođe, zahvaljujući plutajućoj instalaciji bez lepka, originalni pod ostaje netaknut. Koji god model da odaberete svi dezeni su dostupni u istom dekoru u verziji DRY BACK i klik.

 

Preko 50 dekora od drveta i kamena vernih originalu nudi bezbroj mogućnosti dizajna za komercijalnu i stambenu upotrebu. Izvanredna raznolikost veličina dasaka i pločica nudi još veću fleksibilnost, što omogućava da male prostorije budu jednako kreativno dizajnirane kao i velike. Koordinirajuće trake i lajsne savršeno upotpunjuju LVT asortiman.

 

Novi razvijeni dizajn dezena hrastovog drveta od modernog do klasično elegantnog, kao i rustikalni dizajn mekog drveta i prilično neobične vrste drveta kao što su jela i kesten otvaraju širok spektar izbora.

Sa čistim hrastom u tri boje, novi dezeni plene klasičnom elegancijom bez mnogo ukrasa. Ljubitelji estetike takođe cene brušeni hrast i dizajn riblje kosti.

 

Dezeni kamena – JEDNOSTAVNO MAGIČNO DRUGAČIJI!

Širok izbor izgleda kamenih podova nudi atraktivni grubi peščar do peščara sa toplim sivim i krem tonovima u jedinstvenoj igri boja na površini.

 

Pored toga, tu su i moderna klasika dezena betona koja je postala nezaobilazna u izboru pločica i kamena, i neobičan čelični izgled.

 

Svako ko traži nešto neobično biće zadivljen simbiozom rustikalnog betona i hladnog čelika, koji predstavlja odličnu alternativu klasičnim kamenim dezenima.

 

Idealni za upotrebu u kupatilu i kuhinji.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije