PODOVI / LVT 30

POČETNA / PODNE OBLOGE / PODOVI / LVT 30

Sofisticiran dizajn, vrhunska izrada i beskompromisna funkcionalnost su prednosti sa kojima su naši LVT podovi ubedljivi. Ispunjavaju najviše zahteve za izdržljivim površinama koje se lako održavaju i jednostavnom ugradnjom koja štedi vreme.

Preko 50 dekora od drveta i kamena vernih originalu nudi bezbroj mogućnosti dizajna za komercijalnu i stambenu upotrebu. Izvanredna raznolikost veličina dasaka i pločica nudi još veću fleksibilnost, što omogućava da male prostorije budu jednako kreativno dizajnirane kao i velike. Koordinirajuće trake i lajsne savršeno upotpunjuju LVT asortiman.

Novi razvijeni dizajn dezena hrastovog drveta od modernog do klasično elegantnog, kao i rustikalni dizajn mekog drveta i prilično neobične vrste drveta kao što su jela i kesten otvaraju širok spektar izbora.

Sa čistim hrastom u tri boje, novi dezeni plene klasičnom elegancijom bez mnogo ukrasa. Ljubitelji estetike takođe cene brušeni hrast koji u tri boje i tri dizajna riblje kosti.

Dezeni kamena – JEDNOSTAVNO MAGIČNO DRUGAČIJI!

Širok izbor izgleda kamenih podova nudi atraktivni grubi peščar do peščara sa toplim sivim i krem tonovima u jedinstvenoj igri boja na površini.

Pored toga, tu su i moderna klasika betona Beton, koja je postala nezaobilazna u izboru pločica i kamena, i neobičan čelični izgled Blue Steel, koji preuzima plavi trend.

Svako ko traži nešto neobično biće zadivljen simbiozom rustikalnog betona i hladnog čelika, koji predstavlja odličnu alternativu klasičnim kamenim dezenima.

Idealni za upotrebu u kupatilu i kuhinji.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije