PODOVI / LVT 30

POČETNA / PODNE OBLOGE / PODOVI / LVT 30

Sofisticiran dizajn, vrhunska izrada i beskompromisna funkcionalnost su prednosti sa kojima su naši LVT podovi ubedljivi. Ispunjavaju najviše zahteve za izdržljivim površinama koje se lako održavaju i jednostavnom ugradnjom koja štedi vreme.

Preko 50 dekora od drveta i kamena vernih originalu nudi bezbroj mogućnosti dizajna za komercijalnu i stambenu upotrebu. Izvanredna raznolikost veličina dasaka i pločica nudi još veću fleksibilnost, što omogućava da male prostorije budu jednako kreativno dizajnirane kao i velike. Koordinirajuće trake i lajsne savršeno upotpunjuju LVT asortiman.

Novi razvijeni dizajn dezena hrastovog drveta od modernog do klasično elegantnog, kao i rustikalni dizajn mekog drveta i prilično neobične vrste drveta kao što su jela i kesten otvaraju širok spektar izbora.

Sa čistim hrastom u tri boje, novi dezeni plene klasičnom elegancijom bez mnogo ukrasa. Ljubitelji estetike takođe cene brušeni hrast koji u tri boje i tri dizajna riblje kosti.

Dezeni kamena – JEDNOSTAVNO MAGIČNO DRUGAČIJI!

Širok izbor izgleda kamenih podova nudi atraktivni grubi peščar do peščara sa toplim sivim i krem tonovima u jedinstvenoj igri boja na površini.

Pored toga, tu su i moderna klasika betona Beton, koja je postala nezaobilazna u izboru pločica i kamena, i neobičan čelični izgled Blue Steel, koji preuzima plavi trend.

Svako ko traži nešto neobično biće zadivljen simbiozom rustikalnog betona i hladnog čelika, koji predstavlja odličnu alternativu klasičnim kamenim dezenima.

Idealni za upotrebu u kupatilu i kuhinji.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije