PODOVI / Itisoni za spavaću sobu

POČETNA / PODNE OBLOGE / PODOVI / Itisoni za spavaću sobu

Baršunasti, pliškasti, mekani itisoni od zida do zida. Sa lakoćom podnose teško habanje. Pokrivaju celu prostoriju pa su idealni za spavaće i dnevne sobe. Naše tekstilne podne obloge nisu samo izdržljive i lake za čišćenje. One takođe smanjuju zagađenje alergenima i finom prašinom u zatvorenom prostoru. U prostorijama sa tepisima od zida do zida, zagađenje finom prašinom je u proseku upola manje.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije