OPREMANJE HOTELA

Opremite enterijer hotela materijalima poznatih brendova, koji poseduju sve potrebne sertifikate za primenu u hotelima i javnim objektima. Asortiman čine negorivi i sporogorivi materijali, materijali otporni na UV zračenje, vodu, habanje, fleke i veliki broj pranja. Odaberite zavese, draperije, tapete, tepihe, podove, mebl štof i pružite hotelskom enterijeru dozu luksuza od recepcije do apartmana.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije