OPREMANJE HOTELA / PEŠKIRI ZA HOTELE

POČETNA / OPREMANJE HOTELA / PEŠKIRI ZA HOTELE

Hotelski peškiri u različitim dimenzijama i gramažama. Peškiri za hotele su izrađeni od najmekšeg i veoma upijajućeg, vrhunskog čistog pamuka. 

Hotelski peškiri proizvode se od 100% pamuka u duplom i singl tkanju, sa duplim štepom po ivicama koje štite peškir od čestog pranja u profesionalnim uslovima. 

Novi trendovi su mikrocotton, bambus i tanki pike peškiri koji se najviše koriste u spa i wellness centrima.

Gramaža peškira može biti od 250g/m² do 600g/m² standardno, pa i više, ukoliko klijent ima poseban zahtev. 

Kolekcije peškira Gold, Perla i Silver sa gramažama od 600gr, 550gr i 450gr u 100% pamuku i

dimenzijama 50x90cm, 70x40cm, 90x150cm su u kvalitetu 20/2 i 16/1 i poseduju izuzetnu moć upijanja. Peškiri su sa troduplim štepom sa strane koji garantuje kvalitet održavanja. 

U ponudi za opremanje hotela pored peškira nudimo i bademantile za hotele i papuče za hotele od 100% pamuka. 

U ponudi se nalaze: hotelske papuče za jednokratnu upotrebu, ekonomik frotirne papuče, lux papuče – velur ili po želji kupca.

Hotelski bademantili - sastav je 100% pamuk, bele boje. Materijal je frotir od 330g i 400g, veličine od M/XXL.

Moguće je poručiti peškire i bademantile sa vašim logom u vezu ili zakard šari.

Na zahtev hotelijera proizvodimo peškire u skladu sa hotelskim standardima.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije