OPREMANJE HOTELA / POSTELJINA ZA HOTELE

POČETNA / OPREMANJE HOTELA / POSTELJINA ZA HOTELE

Naša posteljina je elegantna i raskošna, izuzetnog kvaliteta, izrađena od najkvalitetnijeg pamuka. 
Modeli su dostupni u različitim dimenzijama i mogu se raditi prema zahtevu klijenta.

Naše kolekcije hotelske posteljine su u kvalitetu raspona od 140TC do 600 TC u glat i linija tkanju od 0,5cm do 3cm širine linije.
Posteljina uključuje čaršave, jastučnice i navlake za jorgane.

Takođe, u ponudi se nalaze i prekrivači, protektori, kao i jorgani i raneri (koji mogu biti u istom dezenu kao blackout ili draper ili čak istog dezena kao mebl na nameštaju), jastuci punjeni mikrofiber, silikonskim, pa čak i vunenim i pamučnim vlaknima, a po želji klijenta i najkvalitetnijim perijem. Mogu biti i pamučni ili poliesterski, proštepani ili klasični. Takodje u ponudi imamo, po želji kupca, perjane i anatomske jastuke. 

Naša kolekcija hotelskih posteljina uključuje singl i dupli set. U duplom setu imamo opciju dva singl seta za posebno pokrivanje gostiju koje odgovaraju dimenzijama za dve osobe.

Svi materijali koje koristimo su prilagođeni profesionalnoj upotrebi (čestom pranju na visokim temperaturama i sušenju u profesionalnim sušilicama). Izuzetno otporno i gusto tkanje vrhunskog kvaliteta idealno je za profesionalnu upotrebu. Sa pravim 100% pamukom ne možete pogrešiti jer je namenjen i najosetljivijoj koži.

Gramaže posteljina su u rasponu od 120g/m2 do 150g/m2, odnosno gustine tkanja od 145 TC do 400 TC. Imamo ih u kombinaciji 100% pamuk Ranforce kvaliteta, mercerizirani pamuk-saten i policotton, koji je sve češće u upotrebi, sastava 60% pamuk i 40% poliester. Lakše se pegla i ne prima fleke.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije