PT CVETNI MEBL ŠTOF / PAINTED CANVAS

POČETNA / MEBL ŠTOF / PT CVETNI MEBL ŠTOF / PAINTED CANVAS

Kolekcija Painted Canvas predstavlja živopisnu mešavinu printova, somota i lana. Dočarana u paleti koja obuhvata nijanse dragulja i osvežavajuće pastelne tonove, kolekcija nudi tropsku temu vođenu trendovima. Egzotične destinacije inspirisale su 13 prelepih dezena, od kojih svaki prikazuje sopstvenu priču kao samostalan komad, a mogu se i lako upariti jedan sa drugim, za dobro uklopljen enterijer. Od oslikanih tropskih ptica smeštenih među lišćem, do romantičnih cvetova, Painted Canvas bez napora pleni u svakom enterijeru. Sve je idealno za tapaciranje.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije