PT CVETNI MEBL ŠTOF / KYOTO

POČETNA / MEBL ŠTOF / PT CVETNI MEBL ŠTOF / KYOTO

Dizajnirano po motivima Orijenta, Kyoto slavi remek dela Japana. Kolekcija obuhvata 6 dezena inspirisana japanskim vrtovima, nudeći čitav spektar raskošnih žakard tkanja sa motivima lotus cvetova, akvarel lišća i geometrijskih origami simbola.Motivi su izraženi u nijansama pejzaža koji kombinuju neutralne i tople boje Istočne Azije. 

Ako vas interesuju tepisi koji oslikavaju metropolu grada i urbani dizajn, pogledajte prestižnu kolekciju JAB tepiha - Urban Jungle ovde. 

 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije