PT CVETNI MEBL ŠTOF / MONTROSE

POČETNA / MEBL ŠTOF / PT CVETNI MEBL ŠTOF / MONTROSE

Motivisana plemićkim kućama, Montrose kolekcija nas vraća u klasičan stil koji je uvek popularan u opremanju enterijera. Mebl štof i draperije se poigravaju elegantim detaljima kao što su žakard tkanje, romantična štampa i ručni vez koji otkriva posebnu priču. Velike ružine šare se elegantno stapaju sa kamenim urnama i živopisnim damaskom u zelenoj i crvenoj boji koje dominiraju. Moderan dodatak je svetlo-ljubičasta i pastelna nijansa koja se nežno uklapa kao jedna od 6 varijanti ovih dezena. 

Za  dekoraciju koja će dodatno naglasiti vaš mebl štof, pogledajte diskretne standard zavese ovde. 

 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije