GARNIŠNE / MARA GARNIŠNE

POČETNA / GARNIŠNE / MARA GARNIŠNE

Inoks je atraktivan materijal i često je nezaobilazan u opremanju enterijera, posebno kada se želi naglasiti neki detalj u prostoru.  Inoks garnišne namenjene su modernim i urbanim prostorima za stanovanje ili poslovanje. Srebrna boja i metalni sjaj pružaju široke mogućnosti za kombinovanje sa različitim materijalima i dezenima za uređenje enterijera, tako da je inoks vrlo pogodan za primenu;. u ponudi imamo inoks garnišne u više dimenzija, kao i širok asortiman različitih oblika završetaka za garnišne.

 Podeli sa prijateljima:

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Plaćanje na 24 rate

Plaćanje kreditnom karticom od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se