GARNIŠNE / BOJENE GARNIŠNE

POČETNA / GARNIŠNE / BOJENE GARNIŠNE

Ovaj segment ponude garnišni je neuobičajen i namenjen ljudima sa posebnim estetskim zahtevima. Uglavnom se primenjuje u modernim enterijerima, ali se uz malo mašte može vrlo dobro uklopiti i u prostore drugačijeg stila, Što zavisi od kreativnosti korisnika. Ovaj segment garniŠni ima završetke različitih oblika i kolorita i od njih u najvećoj meri zavisi kompletan vizuelni utisak koji će garnišna ostaviti u prostoru u kom je postavljena.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije