GARNIŠNE / KOVANE GARNIŠNE

POČETNA / GARNIŠNE / KOVANE GARNIŠNE

Kovane garnišne, tj. garnšne sa završecima od kovanog gvožđa namenjene su luksuznim enterijerima u rustičnom stilu, ali se mogu uspešno primenjivati i u klasičnim enterijerima. Prostoru daju notu otmenosti i posebnosti. Završna obrada i različiti modeli završetaka nude rešenje za svačiji ukus. U ponudi je više prečnika.e inoks vrlo pogodan za primenu;. u ponudi imamo inoks garnišne u više dimenzija, kao i širok asortiman različitih oblika završetaka za garnišne.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije