GARNIŠNE / KOVANE GARNIŠNE

POČETNA / GARNIŠNE / KOVANE GARNIŠNE

Kovane garnišne, tj. garnšne sa završecima od kovanog gvožđa namenjene su luksuznim enterijerima u rustičnom stilu, ali se mogu uspešno primenjivati i u klasičnim enterijerima. Prostoru daju notu otmenosti i posebnosti. Završna obrada i različiti modeli završetaka nude rešenje za svačiji ukus. U ponudi je više prečnika.e inoks vrlo pogodan za primenu;. u ponudi imamo inoks garnišne u više dimenzija, kao i širok asortiman različitih oblika završetaka za garnišne.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije