ZAVESE ZA DEČIJE SOBE / MY WORLD

POČETNA / ZAVESE / ZAVESE ZA DEČIJE SOBE / MY WORLD

Dobrodošli u dečiji svet mašte i igara! Zabavna i puna života, Pt kolekcija My World donosi deset neodoljivih i uvek aktuelnih dezena za dečake i devojčice. Sa idejom da zabavi i edukuje, My World mališane vodi na put oko sveta na kom će kroz igru upoznati životinjski svet džungle, posetiti cirkus, ali i učiti geografiju i slova.

Ovi kvalitetni printovi i vezovi oživljavaju ručno oslikane ilustracije veselih boja, idealnih za dečije sobe.

Ispod teksta pogledajte zbor dezena i opciju boja, kao i načine kačinja. O polularnom sistemu Paketo zavesa, više saznajte ovde. Garnišne za klasično kačenje pogledajte ovde.

Ako se odlučite da jedan od ovih dezena ukrasi dečju sobu, a potrebna vam je i kvalitetna, prozirna zavesa radi privatnosti, pogledajte ovde.

 

Podelite sa prijateljima

ZAVESE ZA DEČIJE SOBE

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije