ZAVESE ZA DEČIJE SOBE / BIG ADVENTURE

POČETNA / ZAVESE / ZAVESE ZA DEČIJE SOBE / BIG ADVENTURE

Pustite mašti na volju uz novu kolekciju Big Adventure brenda Prestigious Textiles. Provozajte se rolerima kroz grad dinosaurusa, zavirite u fascinanti svet morskih grebena punih mehurića ili igrajte žmurke sa svojim omiljenim životinjama iz džungle.

Ove razigrane dečije tkanine, od 100% pamuka i koordinirajuće pozadine, predstavljaju čaroliju duginih boja, egzotični svet šumskih biljaka i životinja, i dubokog plavog mora.

Ispod teksta pogledajte zbor dezena i opciju boja, kao i načine kačinja. O polularnom sistemu Paketo zavesa, više saznajte ovde. Garnišne za klasično kačenje pogledajte ovde.

Ako se odlučite da jedan od ovih dezena ukrasi dečju sobu, a potrebna vam je i kvalitetna, prozirna zavesa radi privatnosti, pogledajte ovde.

 

Podelite sa prijateljima

ZAVESE ZA DEČIJE SOBE

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije