HOTELSKE ZAVESE / DISTRICT

POČETNA / ZAVESE / HOTELSKE ZAVESE / DISTRICT

Urbana kolekcija hotelskih zavesa, inspirisana modernom arhitekturom, geometrijskim oblicima i industrijskim šikom.

PT District nudi širok izbor grafičkih rešenja, žakarda, prozračnih tkanina i finog tkanja. Kroz prirodne i zemljane nijanse, paleta boja ove kolekcije slavi duh urbanih prostora, dok imena dezena - poput Junction, Network i Passage - odaju počast gradskom pejzažu.

 

Blackout, dimout, negorive, sporogorive, inherentne FR tkanine (izrađene od fiber-retardantnih vlakana, koje, bez obzira na to koliko se puta operu, ne menjaju performanse).

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Plaćanje na 24 rate

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije