HOTELSKE ZAVESE I DRAPERIJE / TRANQUIL

POČETNA / OPREMANJE HOTELA / HOTELSKE ZAVESE I DRAPERIJE / TRANQUIL

Nova kolekcija Tranquil je osvežavajući dodatak asortimanima PT Contract i PT Extra. Predstavlja savremeni dizajn, lanenog izgleda, za komercijalne i stambene enterijere. Suptilna unakrsna tekstura stvara prirodnu i intrigantnu završnicu, a paleta nijansi u trendu se uklapa u svaki enterijer. Od živopisnih nijansi pistaća do zelenila mahovine, mogućnosti za kreiranje inspirativnih enterijera uz Tranquil su beskrajne.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije