SIRPI TAPETE / ALTAGAMMA RAINBOW

POČETNA / TAPETE / SIRPI TAPETE / ALTAGAMMA RAINBOW

Moderna kolekcija Altagamma Rainbow govori o bojama i dezenima. Govori o grafičkom radu sa senkama i bojama. Razlčiti oblici sa bojama prave geometrijske strukture koje izgledaju nepravilne zahvaljujući višeslojnim tonovima. Itaca paneli su remek delo sa egzotčnim bojama. Tapete su izradjene od posebno odabranih materijala, lako se lepe i skidaju. Otporne su na habanje i namenjene su za dizajnirane enterijere. 

Sastav: TNT vinil
Dimenzija rolne: 10,05x0.53
Dimenzije panela:  s204cm x h 300cm (3 visine)

U Mara Home možete izabrati omiljeni dezen ili nas pozovite na ☎️ 063 111 00 77  i posetite na sledećim lokacijama: Airport City ili u Mileševskoj 44 na Vračaru.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije