SIRPI TAPETE / ALTAGAMMA HOME

POČETNA / TAPETE / SIRPI TAPETE / ALTAGAMMA HOME

Kolekcija Altagamma Home je spoj neutralnih boja, bež, nežne braon i sive. Šeme i simboli suptilno naglašavaju zid, dok je drugi deo ove kolekcije istaknut motivima solitera i gradskih šema. Tekstura je istaknuta kao dodatni kvalitet koji čini da ove tapete budu lako prepoznatljive u prostoru. Tapete su izradjene od kvalitetnih materijala, lako se lepe i skidaju. Otporne su na habanje i namenjene su za dizajnirane enterijere. 

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije