TAPETE / DEKORATIVNE UKRASNE LAJSNE

POČETNA / TAPETE / DEKORATIVNE UKRASNE LAJSNE

Mara Home je vodeći brend koji se specijalizovao za prodaju i postavku visokokvalitetnih ukrasnih lajsni za zidove od poliuretana. Naša kompanija pruža širok spektar dekorativnih lajsni koje su idealne za transformaciju prostora i stvaranje jedinstvenog i elegantnog izgleda.

Ukrasne lajsne za zid od poliuretana su izuzetno popularan izbor među kupcima, jer donose mnoge prednosti u poređenju sa lajsnama od stiropora i gipsa. Poliuretan je materijal visoke trajnosti i otporan na habanje, što znači da će vaše ukrasne lajsne zadržati svoj izgled i kvalitet tokom dužeg vremenskog perioda. Osim toga, poliuretan je lagan materijal, što olakšava postavljanje i manipulaciju lajsnama prilikom instalacije.

Mara Home nudi različite vrste dekorativnih lajsni za zid od poliuretana, uključujući ugaone lajsne, zidne lajsne, podne lajsne i lajsne za rasvetu. Ugaone lajsne su idealne za naglašavanje ivica zidova i davanje prostoru elegantnog i sofisticiranog izgleda. Zidne lajsne se mogu koristiti kao okvir oko vrata, prozora ili kao dekorativni element na zidovima. Podne lajsne su dizajnirane da prekriju spoj između zida i poda, pružajući prostoru završni detalj. Lajsne za rasvetu su posebno dizajnirane da integrišu osvetljenje u prostor i dodaju dozu stila i funkcionalnosti.

Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju kako bi vam pružio sve potrebne informacije i preporuke u vezi sa izborom i instalacijom ukrasnih lajsni za zid od poliuretana. Pružamo vrhunsku uslugu i garantujemo da će vaše iskustvo sa našim proizvodima biti izvanredno.

Za sve vaše potrebe u vezi sa ukrasnim lajsnama za zid od poliuretana, pouzdajte se u Mara Home kao lidera u industriji. Transformišite svoj prostor sa našim kvalitetnim i estetski privlačnim lajsnama i uživajte u dugotrajnom i impresivnom rezultatu. Kontaktirajte nas danas i dozvolite nam da vam pomognemo da ostvarite svoje vizije uređenja enterijera.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije