TAPETE / CRISTIANA MASI TAPETE

POČETNA / TAPETE / CRISTIANA MASI TAPETE

U Mara Home je stigla nova kolekcija tapeta Italijanskog dizajnerke Kristijane Masi. Kolekcija Tradizioni predstavlja umetnički izraz koji istražuje poreklo elegancije, a ujedno je splet upečatljivih dezena i umirujućih boja.

Uronite u duboke korene italijanske kulture uz kolekciju tapeta pod nazivom Tradizioni: omaž tipičnim dizajnom i motivima koji su oblikovali istoriju i umetničko nasleđe ove izuzetne zemlje. 

Kristijana Masi je predstavila bezvremensku eleganciju damasta, spokoj motiva lišća i utešnog redosleda pruga kako bi italijansku tradicionalnu suštinu unela pravo u vaše domove. Nijanse koje pričaju priče o sunčanim predelima, o drevnim palatama i o stalno promenljivim tonovima italijanskih pejzaža.

Svaka rolna tapeta je samo umetničko delo, istorijska tekstura tradicije i prefinjenosti.

Živite još jednom tradiciju, slavite rukotvorine i dajte novi život svom okruženju uz Tradizioni kolekciju Kristijane Masi.

Počast bezvremenskoj lepoti koju samo Italija može da ponudi.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije