LUX TEPISI / JAB™ EKSKLUZIVNI TEPISI

POČETNA / PODNE OBLOGE / LUX TEPISI / JAB™ EKSKLUZIVNI TEPISI

Pored lepote ove tepihe krasi visoka izdržljivost i čvrstoća. Napravljeni su od TENCEL vlakana, koja su botaničkog porekla i napravljena isključivo od drveća iz šuma kojima se održivo upravlja. Ekološko poreklo je naglašeno mekoćom i prijatnošću za kožu, pri dodiru sa glatkim površinama vlakana. Kao prirodni regulator vlage, vaš tepih od TENCEL(TM) vlakana pruža prijatnu klimu tokom cele godine.

Svaki tepih je ručno rađen od strane iskusnih majstora. Bojenje prediva se odvija u skladu sa visokim ekološkim standardima i korišćenjem najnovije tehnologije. Raskošne boje, sa čak 50 pojedinačnih nijansi, postavljaju maksimalne tehnološke zahteve i

zanatsko umeće. Varijacija boja proteže se od nežnih pastelnih tonova, do življih i zagasitih nijansi. Isto tako, zahteva se precizan proces taftanja i savršeno šišanje sa najvećom pažnjom i najvišim nivom znanja u daljoj proizvodnji.

Kao dodatni modni detalj ove kolekcije tepisi mogu biti ukrašeni 80mm dugim resama.

Svi tepisi su testirani na štetne materije i nealergeni.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije