LUX TEPISI / JAB™ URBAN JUNGLE

POČETNA / PODNE OBLOGE / LUX TEPISI / JAB™ URBAN JUNGLE

MaraHOME predstavlja kreativne JAB lux tepihe URBAN JUNGLE! Poručite jedan od 46 unikatnih motiva renomiranih dizajnera ili sami kreirajte tepih prema sopstvenim zamislima i potrebama.

METROPOLA JE ENERGIJA! Na prvi pogled divlja, glasna i haotična: Urbana Džungla! Ipak, kad se malo bolje zagledate, boje, senke i pokreti se sjedinjuju u svetlucav kaleidoskop, u simfoniju velikog grada... 

Specijalno dizajnirani tepisi kao prikaz vrhunske JAB izvedbe kroz viziju moderne metropole 7 prvoklasnih dizajnera: Werner Aisslinger, Hanne Willmann, Graft studio, Frank Stüve, Isabella Hamann i Markus Hilzinger i Carsten Gollnick. Ovi unikatni tepisi fasciniraju diskretnim nagibima, trodimenzionalnošću, brilijantnim bojama i strašću za detaljima - tipičnim za JAB tepihe 21. veka.

Većina ovih sofisticiranih kreacija je nosilac i nagrade Red Dot Design Award.

A za sve one koji žele da kreiraju svoj tepih iz snova…

MaraHome nudi mogućnost da dizajnirate tepih prema Vašim zamislima, dimenzijama, željenom obliku i bojama. Mogućnosti su neograničene! Naša široka paleta boja nudi 183 nijanse - od svetlih, preko jarkih do prirodnih ugašenih tonova, izbor je Vaš jer - Boje su čista emocija, poručuje JAB.  

SASTAV: 100% vuna i kombinacija vune i viskoze, ručno tkanje i materijali testirani visokom tehnologijom, Made in Germany.

Za više ideja i odabir dezena pogledajte i kolekciju JAB Modernih tepiha ovde ili JAB Tepihe od 100% vune i eco-friendly materijala ovde.

 

 

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije