HOTELSKE ZAVESE I DRAPERIJE / KENSINGTON FR ZAVESE

POČETNA / OPREMANJE HOTELA / HOTELSKE ZAVESE I DRAPERIJE / KENSINGTON FR ZAVESE

Luksuzna kolekcija komercijalnih zavesa od velura idealna za opremanje raskošnih enterijera.

Egzotični tonovi i nijanse ovih hotelskih zavesa neodoljivo podsećaju na drago kamenje. Izuzetno efektno se kombinuju sa smelim dezenima i jarkim bojama dajući prostoru jedinstven šmek.

Za razliku od klasičnog velura, Kensington zavese su veoma lagane. Mogu se koristiti kao draperi ili za tapaciranje.

1. Blackout zavese (zavese za zamračivanje)
Zašto blackout zavese?
Blackout zavese Mara Home koriste se za opremanje visoko kategorizovanih hotela koji u svojim standardima imaju ove zavese. Ovim zavesama se postiže totalno zamračenje jer ne propuštaju svetlost zato što su impregnirane sa zadnje strane. Velika prednost naših blackout zavesa je, što su za razliku od konkurentnih, mekane i pored impregnacije lepo padaju, a nudimo ih u velikom broju boja. Naše blackout zavese su i u FR standardu sporogorivosti.


2. Dimout hotelske draperije
Koja je razlika između blackout zavese i dimout zavese?
Mara Home u ponudi ima veliki izbor dimout zavesa u hotelskom standardu koje se mogu koristiti za određene kategorije hotela. Cenovno su povoljnije od blackout zavesa, ali u izvesnim procentima propuštaju svetlost i ne mogu obezbediti  totalno zamračenje. 


3. Hotelske lagane zavese u standardu negorivosti (standard sporogorivosti)
Šta znači da je određena zavesa, draperija ili mebl štof u protivpožarnom standardu?
To znači da može proći test na sporogorivost koji će omogućiti izdavanje sertifikata da se ovaj tekstil može koristiti u opremanju hotela. 
Različiti hotelski lanci imaju svoje standarde, a određene zemlje imaju drugačije standarde. Kod nas se traži:
German DIN 4102 (B1)
French NF P 92 503-507 (M1)
European EN 13773
IMO FTPC P7 Textiles and films - Fire Test Marine (za brodove)


Kako se dobija vatrootporna tkanina i gde su najčešće greške hotelijera?
Zavesa, draper ili mebl štof biće lošeg kvaliteta ukoliko se protivpožarnost tkanine dobija nakon njene proizvodnje potapanjem u određene hemikalije koje će zadovoljiti standarde protivpožarnosti, ali će sa druge strane imati niz manjkavosti poput jakog mirisa, lakog flekanja ovih tkanina, a ovaj efekat protivpožarnosti se gubi nakon određenog broja pranja zavese. Zavesa obavezno mora biti urađena od prediva koje je napravljeno tako da se iz njega uklanjaju oksidi i time dobija stalnost u protivpožarnoj otpornosti. 


Neki hotelski lanci zahtevaju i oznaku Trevira koju naš tekstil može imati, a to znači da je konac (predivo) za zavesu kupljen od renomiranog proizvođača koji nosi oznaku Trevira. Trevira zavese i draperije su garancija da je zavesa u FR standardu.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije