PT ŠTAMPANI PAMUK / SUMMER HOUSE

POČETNA / MEBL ŠTOF / PT ŠTAMPANI PAMUK / SUMMER HOUSE

Mebl štof kolekcije Summer House je suptilna varijanta tropske dekoracije koja zove na opuštanje i odmor. Dekorativni dizajn raskošnog lišća je kombinovan sa pamučnim detaljima palminog drveća i toplih nijansi koje su podeljene na 8 dezena. Ova eksplozija boja predstavlja tropsku oazu u enterijeru, a tople nijanse zelene, plave i tonovi terakote se harmonično uklapaju u skladnu celinu. 

A da li ste razmišljali da iskombijujete ovaj mebl štof sa lanenim Paketo zvesama? Savršena kombinacija za tople letnje dane. Pogledajte našu ponudu paketo ili rimskih zavesa ovde. 

 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije