PT ŠTAMPANI PAMUK / MEDITERIAN

POČETNA / MEBL ŠTOF / PT ŠTAMPANI PAMUK / MEDITERIAN

Inspirisana prirodnim lepotama grčkih ostrva i italijanske obale, kolekcija Mediteran predstavlja mediteranski asortiman printova, damasta i taktilnih žakara. Slikarski dizajn akvarela kolekcije predstavljen je na tkanini u izgledu lana za opuštenu, rustikalnu završnu obradu. Paleta ispranih kobalta, prigušenih korala obuhvata bele obale Egeja, predstavljene peščanim tonovima i sivim nijansama škriljaca za savremeni pogled na mediteransku temu.

Sofisticiranu paletu prugastih i karo dezena i malih tkanja upotpunjuju živahne boje italijanske rivijere, kobalt bluz, živahni limuni i meke pastelne palete, inspirisane visokom modom. Prigušena siva i prirodne nijanse dopunjuju živopisne boje za savremeni pogled na opušteni mediteranski izgled.

Ručno nacrtane ilustracije flore i faune, dopunjene paletom spokojnih nijansi u rasponu od delikatnih prirodnih do zelenih boja žalfije. Teksturirani dezeniod šenila i sofisticirani vez pruga pružaju luksuzni obrt, dok su PT Eco printovi kolekcije predstavljeni na teksturiranoj tkanini za prirodno rustičnu završnu obradu. 

Kolekcija dobija dodatnu energiju sa motivima cveća i stilizovanog drveća, bogatim nijansama smaragda i zlata. 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije