JAB™ MEBL ŠTOF / JAB™ MEBL Mix Texture

POČETNA / MEBL ŠTOF / JAB™ MEBL ŠTOF / JAB™ MEBL Mix Texture

Kolekcija sadrži materijale otporne na vatru u relaksirajućem stilu koji se uklapa u moderne enterijere. Kvalitet se ogleda u prirodnim materijalima u kombinaciji sa funkcionalnim aspektima, kao što su lako održavanje i izdržljivost, takođe, vatrootporni su i lako perivi.

Kolekciju predstavlja miks različitih mebl štofova: glatki pliš, rebrasti pliš, somot (velvet), pamučni pliš, štepani materijali.

Jednobojni materijali dopunjeni su jedinstvenim šarenolikim dezenima ćilibara i morskog grebena, a plavi pliš osvežava otmenu sivu, belu i boju kajsije.

Baršun je oduvek davao kraljevsku notu enterijerima i činio ih elegantnijim.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije