JAB™ MEBL ŠTOF / JAB™ MEBL Glamur

POČETNA / MEBL ŠTOF / JAB™ MEBL ŠTOF / JAB™ MEBL Glamur

Kolekcija je odlična, kako za presvlačenje novog nameštaja, tako i za osveženje postojećeg. Boje koje dominiraju su smaragdno zelena, crna i zlatna. 
Zlatno žakard tkanje obogaćuje satenske i baršunasto plišane teksture, što celoj kolekciji daje kraljevsku notu. Pored presvlačenja fotelja, dvoseda, troseda, stolica i taburea, materijali su idealni i za dekorativne jastučiće, drapere i aksesoare u enterijeru, poput abažura i paravana. 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije